Omvendt osmose

​Princippet i omvendt osmose er, at det saltholdige råvand ledes ind over en membran.

Omvendt osmose til vinduespolering​

Osmose membranen er tilpasset vandmolekylet

Princippet i omvendt osmose er, at det saltholdige råvand ledes ind over en membran. Gennem de mikroskopiske porer i overfladen på membranen er det kun H2O – de rene vandmolekyler – som vil passere, fordi vandmolekylet er et af de mindste molekyler i flydende form.

De mikroskopiske porer i osmose membranen er tilpasset vandmolekylet og slipper derfor ikke forureninger igennem som f.eks. tungmetaller, kemikalier, vira, bakterier, fordi alle disse stoffer er større end et vandmolekyle.

Alle forureninger bliver afvist, men oxygen – O2 og CO2 – som er en gas, og mindre end vandmolekylet, vil slippe igennem osmosemembranen, således at det naturlige oxygen i vandet bevares.

Vi anvender altid omvendt osmose til vinduespolering af private hjem og erhvervs mål.

Virkemåde

(Stage 1) 5 Micron Sediment Filter:
Dette 5micron sediment filter er lavet af 100% rene polypropylene fiber. Høj kapacitets filter fjerner smuds, partikler og rust.

(Stage 2) Block Carbon Filter:
Dette membran aktivt kul filter er sammensat af højt ydende aktivt kul som fjerner : klor, organisk materiale, pesticider og kemikalier samt smag og lugt.

(Stage 3) Reverse Osmosis Membrane:
Monteret med topkvalitets Axeon Osmose lavtryksmembran som er produceret i USA. Osmose Membranen fjerner:Tungmetaller, Kemikalier, Vira, Bakterier. (der kan kun passere: H2O / vandmolekyler).

(Stage 4) UV Belysnings filter:
Dette UV belysnings filter hæver kvalteten af det rensede vand. UV lys dræber bakterier.

(Stage 5) Granulat filter:
Denne højkvalitets deioniserings VIRGIN ionbyttermasse granulat mix til fremstilling af deioniseret / ionbyttet / demineraliseret vand, laver indløbsvand med værdi omkring 15-20 PPM råvand om til Ultra Rent Vand med værdien 0 PPM (100 % rent vand).

Se billeder her